Du & Din Hund     

Nosework

Britt Nylund kommer hålla våra Noseworkkurser. Hon är utbildad allmänlydnad- och tävlingslydnadsinstruktör. 1-årig specialsökutbildning, preparatsök och Nose-workinstruktör. Scrolla nedåt för en presentation av Britt.


Nosework, nybörjare.


Kursstart 20190212 kl 18.00-20.30.  Kursen går varannan vecka.


Nosework fortsättning för dig som gått nybörjarkurs.

Kursstart, inget datum fn 


Vi går vidare med övningar inomhus, behållarsök, utomhus och fordonsök.


Nosework tävlingsgrupp


Kursstart, inget datum fn


Kursen för dig som gått nybörjare och fortsättning vi jobbar vidare med de fyra sökmomenten och även med de nya dofterna.     


Max 6 deltagare på grupp.


Pris 1.840:-


Maila Helena.ninja@tele2.se eller ring 0704219219 för info o anmälan.
ALLA kurser är 4 X 2,5 H.
                                                                                                                     


     

Mina första egna hund blev labradoren Cosby. Med Cosby tävlade jag i lydnad och spår. Jag tränade även jakt och personsök med honom. Cosby blev nästan 15 år gammal och under hans tid hann även labradorerna Razzle och Leon flytta hem till oss. Numera har vi också en ny liten familjemedlem som heter Frej och som är en svart jaktlabrador.


Razzle är svensk lydnadschampion. Leon tävlar också i elitklass i lydnad och är även han svensk lydnadsschampion. 2016 har även Leon tävlat SM i lydnad. Frej har tävlat i startklass och uppflyttad till klass 1.


Två av hundarna har även genomgått en grundutbildning i specialsök och tränas nu inför uppdrag som bland annat pyroteknik- och narkotikahundar. Leon och Frej har under vintern 2017 klarat godkänt arbetsprov i specialsök med inriktning på narkotika.


Hundarna ger mig otroligt mycket glädje i livet och därför är det viktigt för mig att få ge dem detsamma, till exempel genom olika aktiviteter där all inlärning sker på ett positivt sätt.


Förutom alla aktiviteter är de naturligtvis älskade familjemedlemmar och härliga promenader i skogen tycker vi också mycket om!