Du & Din Hund     

Föreläsningar! 

Föreläsningen Du inte vill missa!


Vardagslydnad i positiv bemärkelse!


Jessica Johansson, Game on puppy, delar med sig av sina bästa tips. 20 april kl 18.00-21.00, pris 250:-/pp anmäl till helena.ninja@outlook.com el ring 0704219219. Välkomna! Helena


"Säkerhet och Glädje för barn o hundar"


En kurs för hela familjen eller bara för dig som vill veta mera om hur hundar fungerar.

Hur ska man uppföra sig i närheten av en hund? Det är ingenting vi funderar så mycket på. Om vi lär oss själva och våra barn hur hundar fungerar kan vi kraftig minska risken för missförstånd mellan oss och våra fyrbenta vänner.

Vad ska man tänka på och vad man ska undvika? Hur kan man leka med en hund på ett säkert sätt?

Är du rädd för hundar och vill få en förståelse för hur hundar fungerar, kanske kan det hjälpa att bättre förstå hundens avsikter.

Vad gör man om man möter en lös hund? Vad säger hunden när den morrar? Dessa och många fler frågor får ni svar på under denna kurs. Vi avslutar med att testa era nya kunskaper med ett datorspel där ni försätts i situationer och ställs inför val.(i ett datorspel)Innan Valpköpet!

Vad ska du välja för valp? Ska man köpa den ras som man tycker är sötast? Vad ska du göra med din hund? Vilken plats får hunden i din familj? Har du tid att ha hund?

Ja, frågorna kan vara många. Jag hoppas att den här föreläsningen och pratstunden kan ge dig hjälp att välja en valp som passar dig.

Pris 150:-

Start i mån av efterfrågan.

Anmäl dig genom att maila helena.ninja@outlook.com

eller ringa 0704219219